Werkwijze

Met de biotensor meet ik de frequenties van alle organen en zoek ik op wat er in het lichaam uit balans is. Vervolgens ga ik op zoek naar wat ik moet doen om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren. Ik kijk altijd naar het geheel en niet alleen naar de plek van de klacht. Ik zoek naar middelen en combinaties van middelen om de plek in balans te brengen, zodanig dat het immuunsysteem omhoog gaat en dus het lichaam er beter van wordt.

 

Wat het probleem is en welke weg naar herstel bewandeld moet worden, is voor elk dier verschillend, omdat elk lichaam anders werkt.

 

Zo heb ik bijvoorbeeld geen standaard middel voor lyme, omdat lyme verschillende gedaantes kan hebben. Ik heb een aantal middelen voor lyme tot mijn beschikking die per dier inzetbaar zijn in combinatie met wat het lichaam verder nodig heeft.

 

Dankzij mijn opleiding bij André heb ik een eigen manier van meten geleerd. Als ik de klacht heb gevonden, zoek ik verder naar de oorzaak of de bron van de klacht, zodat ik niet aan symptoombestrijding hoef te doen.

 

Soms is dat relatief eenvoudig, maar  vaak moet ik door verschillende lagen heen om bij de bron van het probleem te komen. Het lichaam helpt daarbij door zelf aan  te geven wat het als eerste nodig heeft.

 

Ik werk uitsluitend met frequentiemiddelen.